tisdag 17 november 2009

Grafiskt med gula accenter


Jakten går vidare. Sonens rum börjar ta form. Vi har surfat runt, kollat på väggdekor, Ikeamöbler tills allt bara snurrar runt i skallen. Men lite har vi införskaffat nu. 2 st Malm byråer som ska stå bredvid varandra med en rökfärgad glasskiva överst. På Ikea handlade vi också ett svart överkast, grafiskt mönstrade svart-vita kuddar, en enfärgad gul  kudde(eftersom gult nu har blivit accentfärgen) och så shoppade vi även lite lampor, en vägghylla Lack mm.


Igår jagade vi fåtöljer som dårar. På en och en halv timme hann vi med 5 st butiker. Det var också i den 5:e och sista butiken vi hittade fåtöljerna. De ser inte riktigt ut som på bilden. De ser fasligt dyra ut. Nej, dem vi köpte hittade vi på Nordik.

Är lite sugen nu på en matta också. Kanske blir det en kohud som på bilden men ska vi slå till med väggdekoren från Wallstyle  då blir det kaka på kaka. Man måste vara extra försiktigt med sådana här dominanta  grafiska inslag.

Kul är det i alla fall och till helgen räknar jag med att sy en svart-vit randig hissgardin . Ett gammalt Boråstyg som kommer passa perfekt. Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar